2011. május 30., hétfő

Barak László : A halálnepper - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A halálnepperA könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Eszemben sincs föltámadni...! - olvasható a Barak László újabb verseskötetét lezáró vers utolsó sorában. A lét és nemlét határán, az öregség metaforájaként megjelenített halálból visszatekintve születnek a kötet elmélkedő, emlékező szabad versei. Az élőbeszéd nyers, olykor trágár, durva, sőt brutális közvetlenségével szólnak, de a szövegek különböző szólamokból épülnek, beékelődnek klasszikus idézetek parafrázisai és líraian emelkedett hangok is. A kötet egy része leginkább valami börtönballadához hasonlít, melynek lírai énje utólag idézi fel az értelmetlen pusztítást, pl. a bútoráruház gyorséttermében lemészárolt ártatlan emberek alakját. A szövegekben fel-felsejlik valami elfakult, régi, valaha volt értékrend (szépség, igazság, szeretet), ám ezt felülírja a sötét emberi ösztönvilág, az értelmetlenség, a létezés céltalansága. Nem lehetek újra test,  / nem is múlhatok hát el, mint az évszakok. Hiszen nem egy rossz álom tart fogva,  / ami lerázható,  / hogy megszülethessen újra.  // Mit is kezdhetnék az igazsággal, a rettenettel?  / A szépséggel. (... mit kezdene a szépséggel) Az olvasót erőteljesen érintő, intellektuális líra - az avatott versolvasóknak. ISBN: 978-80-8101-350-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 595 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 05:55
. Barak László : A halálnepper - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

Fontos